MYŠLENÍM K BOHATSTVÍ

Datum publikace: 01.05.2024
Autor: Alice Cross
Voucher na 30denní program NAKOPÁVAČ BOHATSTVÍ:

NAVŠTIVTE: https://myslenimkbohatstvi.film/aktivacenb

A ZADEJTE AKTIVAČNÍ KÓD OD NÁS:

NAKOPÁVAČ BOHATSTVÍ

 

 
Také se můžete podívat na záznam akce Nakopávač roku 2024. Od nás navíc získáváte slevu 12 %, stačí zadat slevový kód: MKBAC1 který zároveň platí také na všechny bonusy, které je možné si k záznamu se zvýhodněním přikoupit. Jsou jimi Workbook Myšlením k bohatství, kniha Master Mind | Paměti Napoleona Hilla a kniha OPRAVDU MŮŽETE od Ramyho El-Batrawiho.
 
Aktuálně připravují spuštění e-shopu se všemi knihami a spolu s ním i volný prodej Workbooku Myšlením k bohatství a knihy Master Mind | Paměti Napoleona Hilla, které dosud byly dostupné pouze se záznamem z Nakopávače roku 2024. Opět zde máte od Alchymistky slevu 12% při zadání kódu MKBAC1.
 
KARTY ODVAHY, se právě dokončují. Jedná se o zatím nejrozsáhlejší projekt, protože ke každé kartě bude samostatná web stránka (podobě jako má každý den Nakopávače bohatství) s vlastní hudbou, krásnou grafikou, hlubokými texty a rozšířením úkolů ke každé kartě. Nic podobného nikdy nikdo nevytvořil. Karty Odvahy jsou zatím nejmocnější nástroj pro uskutečnění mise vrátit naši ČR mezi deset nejvyspělejších zemí světa, kam jsme před 100 roky patřili. V balíčku bude 50 karet včetně jedné aktivační, díky které budou mít majitelé přístup do členské sekce KARET ODVAHY. Využijte slevu od Alchymistky na 12% při zadání kódu MKBAC1.
 
Mateřstvím k bohatství. Nyní jsou v prodeji také sady tří krásných Voucherů na celoživotní přístup do tohoto programu za cenu 1111 Kč. Jinými slovy za tuto částku mohou díky každému zákazníkovi získat přístup tři další ženy. Ideální na den matek. Obdarujte maminku se slevou 12 % od Alchymistky při zadání kódu MKBAC1.