Kyvadlo - magický předmět, který zodpoví naše otázky

Datum publikace: 24.01.2021
Autor: Alice Cross
Kyvadlo má mnoho způsobů použití. Od kouzel až po léčitelství. Je jen na vás jak jej využijete. Pokud se s kyvadlem naučíte správně zacházet a splynete s ním, překvapí vás, co vše s ním dokážete.

Práci s kyvadlem se lidstvo věnuje už po staletí. Používali jej ve stavitelství, léčitelství nebo s ním předpovídali budoucnost. Dnes kyvadlo používáme především na zodpovězení otázek, které jsou pro nás důležité nebo jeho pomocí odhalujeme neduhy našeho těla.

KyvadloPomocí kyvadla se stavěly pyramidy a vedly války

Předchůdcem dnešního kyvadla byla olovnice, jejíž pomocí se v Egyptě stavěly pyramidy. V Číně pomocí kyvadla určovali místa, ze kterých přichází démoni. V Římské říši pomáhalo kyvadlo císařům předpovídat budoucnost, kterou jim odhalovala média v Orákulu. Kyvadlo ovšem nebylo vždy na výsluní. Ve 12. století papež používání kyvadla zakázal. Věřil totiž, že pohyby odpovídající na otázky řídí sám ďábel. 

 

Až do 18. století pak o kyvadlo vědecká obec neprojevovala valný zájem. V 19. století se jeho pomocí začaly hledat minerály a podzemní voda. Začalo se opět používat v léčitelství pro diagnózy energetických blokád a nemocí. Své využití našlo i ve válkách. Němci jeho pomocí ve 2. světové válce zjišťovali, kde se pohybovalo britské loďstvo. Ve Vietnamu se dokonce používalo k hledání min. 

Kyvadlo vám pomůže s osobním rozvojem

V dnešní době kyvadlo používáme jako pomocníka pro osobní rozvoj. Jeho pomocí můžeme jednoduše najít odpověď na zásadní životní otázky. Nejste si jistí s výběrem nové práce? Máte odjet za prací do ciziny? Je váš partner pro vás ten pravý? Zeptejte se kyvadla. Otázky musí být položeny tak, aby se na ně dalo odpovědět ANO, NE a NEVÍM. Jinak položené otázky kyvadlo nedokáže zodpovědět. Před položením otázky pročistěte svou mysl, zbavte se svého ega a uvolněte se. Kyvadlo je totiž napojené na vaše podvědomí. Aby mohlo dobře pracovat, potřebuje k němu přístup. 

Kyvadlo neodpovídá jen na životně důležité otázky. Může vám pomoci například s hledáním klíčů. Zapomněli jste, kam jste klíče položili a ani při usilovném hledání je nemůžete najít? Namalujte na papír plánek bytu a využijte moc kyvadla. Za chvíli budete mít klíče v ruce.

kyvadlo v lecitelstvi

Důležitý pomocník v léčitelství

I v medicíně má kyvadlo své místo. Jeho pomocí se dají odhalit energetické blokády v těle a určit přesná diagnóza. Pomůže vám v sestavení bylinných směsí, určení správné léčebné kůry a dokonce i s volbou správné terapeutické metody. Na tuto formu použití ovšem potřebujete již patřičné znalosti a zkušenosti. Začátečníci by se do této disciplíny neměli samovolně pouštět. Mohli byste nadělat více škody než užitku.

Kyvadlo

 

Pusťte se do věštění a kouzlení

Ano, pomocí kyvadla se dá věštit, kouzlit a provádět nejrůznější rituály. Zde jsou důležité zkušenosti a podcenit se nesmí ani pečlivá příprava, která vás dovede ke kýženému cíli. Ke kouzlení musíte znát mnohem více než jen samotné pohyby kyvadla. Pokud se chcete pustit do kouzlení a věštění, učte se nejprve od zkušených.

 

Aby vám kyvadlo mohlo dobře sloužit, je třeba mu dát čas, aby se napojilo na vaše vědomí. Také je potřeba se o něj dobře starat. Po práci a před prací jej vždy očistěte ve vykuřovací misce nebo pomocí vonných tyčinek. A ještě jedna důležitá rada na závěr - kyvadlo nikdy nepoužívejte, když jste unavení.

 

***

 

Zaujala vás práce s kyvadlem? Vše vás rádi naučíme v našem kurzu!

kurz kyvadlo

Kyvadlo individuální kurz

Naše úžasná lektorka Kateřina vás provede tajemstvím kyvadla. Naučí vás, jak v sobě najdete schopnost vcítit se do vašich životních peripetií a řešit je za pomocí kyvadla. Uvidíte, že kyvadlo můžete zapojit do každodenního života. Budete pracovat s partnerskými vztahy, určovat zdravotní diagnostiku a spousty dalších nahlížení na určité situace prostřednictvím kyvadla.

Více o kurzu

Kyvadlo a spirituální vzkaz

Kyvadlo, kyvadlo, pověz mi… 

Máte zájem o spirituální vzkaz?

 

kyvadlo

Související články