Lahvičky přání

Datum publikace: 23.05.2022
Autor: Alice Cross
Už jako małé děti slýcháme tu kouzelnou větu: „Něco si přej.“ Je to magické zaříkávadlo...

Už jako malé děti slýcháme tu kouzelnou větu: „Něco si přej.“ Je to magické zaříkávadlo, které pronášíme již jako děti při sfoukávání svíček na narozeninových dortech. Proč čekat vždy jen na narozeninový dort? :-) Dětská přání jsou od srdce a plní se na počkání. Když začneme přemýšlet jako dospělí, již nám to jejich plnění jde obtížněji.

Pro Tebe

Jak oživit magii splněných přání

V hlavě nám běží spousty myšlenek, máme spousty vizuálních vjemů, co by se nám líbilo a co bychom chtěli. Ale zaměřit pozornost na opravdové přání je umění magie. Děti, když se narodí, tak převážně dosti hlasitě objevují svět. V jednom roce už začínají zkoumat, co jim svět nabízí a jak s tím zacházet, a to je přesně začátek umění magie. Věnují všemu plnou pozornost, kterou jim rodiče převážně narušují svým „plánovaným“ životem. Mág ale neplánuje, mág má vše k tomu, aby čaroval, a chce si uskutečňovat své sny a přání. Zda se chcete naladit na energii mága, pozorujte chvíli malé dítko, kolik úsilí a pozornosti věnuje jedné činnosti. A to je předpoklad, aby se vám přání plnila.

Jak na to?

Najdete si „vílí prach“, fouknete a vyslovíte přání. Už jste to určitě někdy zkusili s pampeliškou, pamatujete? Vílí prach může být i naše myšlenka. Vyšlete ji ven, ať může dojít k jejímu naplnění. Je třeba najít správnou formulaci přání a vědět, co přesně chcete. Pamatujte na svobodnou vůli, ať nikoho neohrozíte. To už tu bylo, splněné přání jako třeba nové auto. Ale proč předtím „zbořit“ staré? To přeci nechcete. Ani myšlenka, když někomu přejete, aby se uzdravil, není moc přesná. Když vyšlete přání, aby našli pro zdravotní neduh lék, to už je jasná formulace a cesta. Jen si představte, kolik lidí vyšle denně své přání a modliteb. Kdo ví, kolik se jich střetne a které vlastně tvoří síť splněných přání. Když máte své přání, je třeba se do něho úplně ponořit, napojit se na uskutečnění, jako by to bylo vaše poslední přání, věnovat mu svoji 100% pozornost. Nic kolem vás nyní neexistuje, jenom realizace vašeho přání! Musíte se odpoutat od běžného ruchu a starostí. Nepodceňujte přípravu. Určitě, kdo chce vyslat přání o prosperitě, nepustí si si předtím film o hladomoru. Frekvence vašeho přání by měla korespondovat s vaší opravdovostí, upřímností a důvěrou v sebe a jeho uskutečnění. Je třeba se oprostit i od překážek a lidí, které vašemu přání nepřejí. Je to důležité, aby vám do přání, jak se říká, „někdo nehodil vidle“.

Funguje to?

dubBylo by úžasné, při vyřčení přání, aby to bylo jako z pohádky o hrnečku, který vařil. Ale to bychom měli moc jednoduché. Mágova síla je mocná, ale převážně, co se týče našich přání, nám vždy něco chybí nebo s ní neumíme zacházet. Tady uvidíte, když se přání splní brzy nebo hned, tak jste rozený mág a víte, co potřebujete k uskutečnění svých přání a jak své přání realizovat. Když si přání dává načas, tak bychom měli vnímat souvislosti a cestu. To už je proces transformační, který nám připravil cestu, a je na nás, zda na ni nastoupíme. Je to zkouška toho, zda je naše přání opravdové v souladu s naším duchem a duší, prostě, zda jsme „srdečně“ správně.

 

Nefunguje to?

Zkoumejte, proč se vám přání nesplnilo. Jakmile nenastane žádná změna, tak už vaše myšlenky nemají sílu. Tip! Napište své přání v jiném jazyce, který neznáte, dejte si s tím tu práci a čas. Přání vložte do lahvičky (pytlíčku) či do peněženky. Kdo má větší moc při zhmotňování věcí než peníze? A pak je noste při sobě. Klidně i zapomeňte, že ji nosíte s sebou, přání se vám připomene ve správný čas! Nezapomínejte si na pomoc přivolat i štěstěnu, se štěstím má přání již k úspěchu nakročeno, ale o štěstěně zase někdy příště.

Související články